Diverse

Connie Wede


Adresse

Ildervej 6

4690 Haslev

Telephone

27 42 24 98

Livet på Ildervej:

Onsdag d. 29-1-2020.

Nu er det så 9 måneder siden at vi flyttede ind på Ildervej. I de 9 måneder har der været meget snak omkring vejbelægning, da Ildervej er en privat vej som alle 27 enheder skal være med til at vedligeholde via Grundejerforeningen.


Lige siden TJC a/s har overtaget de sidste 15 grunde i forbindelse med konkurs,  har alle 27 enheder betalt til Grundejerforeningen, men der har ikke været afsat budgetbeløb til vedligehold af eksisterende vej og der har ikke være enighed om at få etableret den sidste del af vejen, da de boliger som blev etableret af Tonsberg Byg har betalt en andel for at få etableret vejbelægning ved køb af ejendom.


Nu henstår rest-etablering af vej, og jeg mener det er ret og rimeligt at ALLE de 15 som har købt gennem Jens Christiansen betaler max. 30.000 kr. ind og at de boliger som har købt en grund af konkursboet ligeledes indbetaler, da de ikke har betalt til vejen endnu.

Diskussionen går bare helt hen i vejret, når man begynder at skelne mellem hvem der har vejbelægning og hvem der ikke har vejbelægning ud for deres matrikel…. Vejen er da for pokker til brug for alle i udstykningen uansat hvor man bor.


Håber der snart kommer en løsning.

x

Copyright © All Rights Reserved

Find os

CONNIE OG TORBEN WEDE

ILDERVEJ 6,

4690 HASLEV

27 42 24 98

25 39 24 98

Links til andre sider: